Amit nem lehet kihagyni

Ziccer

Ziccer

Székesfehérvári álom

2018. augusztus 14. - Ziccer admin

Kedves Olvasók!

 

Ma rendezik meg a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőkörének visszavágóját amiben magyar csapat is érintett. A MOL Vidi FC csapata a párosítás első fordulójában 1-1-es döntetlent játszott a Malmö FF otthonában.

 Így a magyar csapat várhatja pozitív előjelekkel a ma esti mérkőzést , amit Felcsúton ,a magyar labdarúgás fellegvárában játszanak majd 19.00 órától.

A párosítás első mérkőzésén a magyar csapat a 62. percben hátrányba került ,amit a 71. percben Loic Nego közreműködésével sikerült ledolgoznia és nagyot harcolva megtartani ezt az eredményt .

A MOL Vidi FC-re fontos mérkőzés vár a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében, ahol a svéd Malmö elleni visszavágón lép pályára a felcsúti Pancho Arénában. Az 1-1-es idegenbeli döntetlen után jó esélye van a magyar csapatnak, hogy a playoff-körbe jusson.

 

http://www.tippmix.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://nb1ziccer.blog.hu/api/trackback/id/tr6214180715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása